Äppelkaka/paj

Photobucket

Ingredienser:

  • 3 äpplen
  • 3dl vetemjöl
  • 1dl socker
  • 125g smält smör
  • Mald Kanel

Tillvägagångssätt:

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Skala och klyfta äpplena.
  3. Blanda (jag gjorde det med hand) resten av ingredienserna till en smuldeg.
  4. Häll i först och främst äpplena i en bakform, sedan häller du på kanel, därefter heller du på  smuldegen.
  5. OM DU VILL kan du hälla på kanel igen efter att smuldegen är på.
  6. Låt stå i ugnen i 20-25 min. (Jag brukar ha den i ungefär 30 min+ för att det ska bli lite krispigare och godare).

Kommentarer
Postat av: Sima

Älskar äppelpaj<3!

2010-07-15 @ 18:45:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback